Nu uden billeder

Jeg var på en fin tur i går. Turen gik igennem en park, hvor der boede et flot gammelt slot og omkring parken, hvor der lå en dejlig skov. 
Nå ja, og aftensmaden blev indtaget i nærheden og var en stor gammeldags vaffel fyldt med rigtig flødeis fra Hansen is, jordbær guf og hjemmelavet flødebolle med marcipanbund......Haveheksen havde simpelthen en sommerferie-fest!
I dag ville jeg så gerne have vist billederne og reklameret lidt med noget pænhed. Altså reklameret med det på den Jeg-er-vildt-og-barnligt-begejstret-måde - Ikke på den der Der-er-nogen-der-har-givet-mig-et-slot/en skov/en park/en is-måde, for det var der ikke. 
Ingen affiliate links til køb af slotte eller parker med rabat her.
Men da jeg har glemt mit kamera og det ikke indgår på listen over, har-jeg-glemt-noget,-så-køber-jeg-det, så har jeg brugt min mobil til at tage billeder med. 
Det har fungeret før, men denne gang kan jeg ikke få billederne rystet ud og over på computeren. Jeg har prøvet alt, hvad jeg kan komme i tanke om, men ikke om det vil slippe de bileder. 
Så der bliver ingen reklame for seværdigheder i Hornsherred og fortælling om min nærved rystende oplevelse over, at min bil måske var blevet væk……Eller måske er det mere en lille historie om, at der ikke er gået en spejder tabt i mig, fordi jeg ikke er så god til at navigere i skove og at jeg godt kan glemme fra gang til gang, at jeg ikke er så god til det. Der mangler tydeligvis altid noget mulighed for udsyn og nogle klare vejskilte i sådan en skov. 
Men historien ender heldigvis godt og igen i dag har bilen og jeg været på tur, men der er så heller ikke lige nogle billeder. Eller det er der, men de vil heller ikke ud. Jeg arbejder videre på sagen, mens jeg tænker over, om jeg skal overgive mig og investerer i en IPhone i stedet for den gamle Samsung, eller om jeg bare skal huske kameraet.
Jeg ved ikke helt, hvad der vil være nemmest.

Kommentarer

Populære opslag