Min blog har ligget underdrejet i to måneder......

To måneder......Det er godt nok lang tid. Det er tid til at støve af og lufte ud.

Det er ikke fordi, jeg ikke har lavet noget i den mellemliggende tid.
Jeg har faktisk løbet ret så stærkt i mit lille hamsterhjul.
Så stærkt, at alt hvad der ikke lige havde direkte positiv indflydelse på løsningen af den daglige hjemmelige logistik og/eller var arbejdsrelateret har været sat på hold.
Herunder blogskrivning og fri leg i sykontoret.
Det har dog egentligt været ok. Travlt og hektisk, men ok. Det kan være i orden med mig, at der er sådanne perioder, bare jeg kan se mig ud af dem igen indenfor en overskuelig tidshorisont.
Jeg kan godt løbe rigtig stærkt og jonglere med voldsomt mange bolde i perioder, men så skal der også være perioder med absolut her-skal-ikke-ske-andet-end-hvad-jeg-gider bagefter. Sådan en nærmer jeg mig heldigvis nu. 

Men nu er alt jo alligevel ikke gået op i logistik og kalendere.
Jeg har bl.a  også været til barnedåb. Der er noget så fint og sprødt over et lille nyt liv, der sådan helt officielt får sit fine navn bekræftet.
Og så minder det en tudsegammel Haveheks om, hvor længe siden det var at det var mig, der stod med sådan en lille bitte lækker sag.......Og så noget om små børn - små problemer og større børn og større problemer.......og bla bla bla bla. Jeg er dog ikke så gammel, så jeg siger det højt til nybagte forældre. Jeg tænker det kun og bliver så en smule sentimental. Lige dér, har jeg nok de tydeligeste beviser på, at tiden løber stærkt.

Jeg har ikke holdt vinterferie - Jeg kom lidt sent til kalenderen og så var der lige pludselig andre, der havde lagt billet ind på den slags frihed. Det var helt ok.

Jeg kan godt li' at være på arbejde i ferier. Det store hus har en helt anden og roligere puls, når over halvdelen af arbejdsstyrken ikke er i kontorerne.
Og med teenagere, der begge to er gode til at holde ferie med den slags indhold, som store børn selv putter ind i deres ferie, så var der også god ro på den hjemmelige matrikel. 
Der blev fyldt op med heste, veninder og ældste teenageren fik såmænd også lov til at holde en mindre fest.   Fra udestuen dagen derpå

Man kan kun være lykkelig for flere fløje i huset og døre der kan lukkes tæt i. Musikken er bare høj og larmende og for at snakke sammen i larm råber man da, bare højere.......
Fatter det ikke, men historien gentager vel bare sig selv. Jeg tror heller ikke, at mine forældre forstod min (højlydte) musik smag. 

Og siden sidst har jeg også sagt mit job op. D. 15.3 havde jeg været ansat i 9 år og nu er der så kun tre arbejdsdage tilbage. Derefter skal der holdes noget påskefri og fra d. 1. april skal der krydses en anden kommunegrænse.
Beslutningen er så rigtigt. Jeg glæder mig vildt og er ved at dø lidt af skræk på samme tid. Men det bliver så godt. Jeg trænger til nye udfordringer. og jeg håber så bare på, at min samlede pulje af erfaring får mig igennem den første spørge Jørgen-tid uden, at nogen synes, jeg er fuldstændig håbløs.
Jeg har allerede fyldt mit bedste bolsje glas op helt op. Der er nemlig ofte noget med at de kontorer der har slik ofte er de bedst besøgte og kan jeg ikke hjælpe med noget fagligt, kan jeg da altid tilbyde et bolsje.

Tre arbejdsdage, så er der påskeferie med meget få planer. Må det blive en påskeferie med masser af solskinsdage.Kommentarer

 1. Sikke et fint og ærligt indlæg. Tillykke med det nye job! Jeg tror, at det er klogt, at stoppe op og mærke efter fra tid til anden. Men det kræver mod, som man ikke altid har. Det er tydeligt, at du har haft meget om ørerene de seneste par måneder. Ha' en skøn påskeferie! Kh. Bella

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig mange tak:)
   Ps. Jeg tror nok, jeg er ved at fatte det der perlesyning. Min største og første fejl var i hvert fald, at jeg brugte aaaaaaal for tyk (og billig) perletråd. Med en tyndere og bedre kvalitets-agtig tråd så ser det straks pænere ud. Det går langsomt, meget langsomt fremad:)

   Slet
  2. Mht. perlesyning, så skrev jeg for nylig et indlæg om at sy snokæder, og jeg tror, at du anvender samme teknik. Prøv at se om det giver mening og gode råd som du kan bruge :-)
   Hvor blev dit indlæg om ferie-udstillings-drømme af?
   Kh. Bella

   Slet
 2. Dejligt du er med igen:-)
  Og spændende med nyt arbejde - strategien med blosjerne lyder super, omend jeg aldrig før har anskuet det sådan:-) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og jo, jeg håber altså at bolsje-strategien er rigtig:)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg