Julen må slutte

Det måske værste ved sådan en hurtig hamsterhjuls start lige efter nytår, har da vist sig, at være manglende tid til at få sagt pænt tak og på gensyn til julen.


Kalenderlyset kæmper stadigvæk med at nå ned til 24. Det er næsten i mål. Appelsinerne og klementiner er nærmest ved at tørre ind og der er smadret en af de sorte julekugler, så til næste år må det blive noget andet end det, det plejer. 
Juletræet står stadigvæk lidt tørt, men ok i stuen. Julekasserne står hulter til bulter i udestuen. 
På fredag bliver den store oprydning, udsmidning og nedpakning sat i gang. Der er for meget julepynt, som aldrig kommer op. For meget, som måske ikke betyder så meget igen. 
Og det der betyder noget, som vækker minder om barndom og bedstemødre, der ikke er længere, det kommer ikke altid op, fordi det drukner i alt det andet i for mange kasser. Drømmen er max. to kasser med den rigtigste, fineste, nødvendigste og kærligste julepynt + en kasse med pynt til juletræet. 
På fredag gør jeg noget ved det og lørdag formiddag håber jeg, at blomsterhandleren er klar på torvet i Slagelse. 
Der trænger nemlig til duftende hyacinter og knitrende tulipaner i huset. 
Foråret er på vej. Lige om et par mørke måneder.



Fine hvide duftende liljer i fin buket fra Skovtrolden. Nytårsaften er ud over årets sidste dag også vores bryllupsdag. 18 år. Om 7 år vil der forhåbentligt være holdt forrygende sølvbryllup. 
Så tidsregning, i år 2023 må du hellere sikre nogle flere fridage efter nytår, end det kunne blive til i år.


Kommentarer

  1. Jeg klarede min nedpakning af julepynt i søndags. Jeg valgte den lette løsning, og pakkede bare ned i nye kasser, som nu er føjet til samlingen af kasser med julepynt! Kasser som vil øge forvirring om hvor hvad er meget meget senere på året. Virker dog fortsat som en god løsning lige nu :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag