Bedre sent end aldrig

Jeg nåede da sytingene på Septembers Ta da - To do.
Det var et rigtig dejligt initiativ og jeg vil gerne være med en anden gang, så jeg holder øje.
Næste gang kigger og konfererer jeg nok lige lidt mere med min kalender.
At sige, at jeg nåede alle sytingene er så måske lidt af en tilsnigelse. 
Den opmærksomme læser vil nok bemærke, at nogle af kludene ikke er lagt op endnu.......
Det er sådan noget præcisions noget, som skal sættes i værk en dag, hvor tålmodigheden står i sit allerbedste zenfyldte hjørne og sådan et sammenfald af gode intentioner, tid, overblik og overskud er ikke set i September. 

Det kommer forhåbenligt på søndag, så jeg kan få dem på.

Øverst til venstre er det: 
Vandfaldskjole til mig. Ny model fra Onion, som jeg ikke har syet før. Den er lige det største. Næste gang den skal syes op, bliver det i en størrelse mindre.
Øverst til højre: Tunika med "maler-pletter" på og kjole med snyde drapering.
I midten: Gråmønstret sweat bukser. Jeg har også syet et par ensfarvede grå, men dem kan jeg altså ikke finde. 
På billedet er også en Minons kjole. Den er ikke til mig. Det syn vil jeg spare min omverden for. Den er til Anna Mindsteteenager. 
Nederste til venstre: Vinterkjole i den lækreste jersey med uld. Den er allerede udråbt til en af vinter favoritterne. Stoffet findes også i en støvet mørk lilla. Jeg har overvejet endnu en model.
Nederst til højre: Tunika i tung grøn silkestrik. Et stykke stof jeg har haft på lager i mere end 10 år......nu er det forvandlet til en god tunika. Her mangler oplægningen alle vegne og den skal ske i hånden, så det kommer også senere.....

På listen stod også noget pynt i Make Make og de projekter er der ikke sket så meget med eller retteligt, så kan det godt ses i vores gård. at jeg har været startet. Faktisk strandede det lige midt i gården, fordi noget fugeskum ikke ville lege med hønsetråden og derfor mere faldt af og fløj rundt omkring, end blev til svulmede fake træstammer. Det skulle være underlaget for op-bygningen i Make Make. Jeg har ikke opgivet. Jeg skal muligvis bare lige bide i det sure æble og spørge Skovtrolden om noget hjælp.......Jeg tænker lige over det, mens jeg stadigvæk samler små stykker fugeskum op fra et ret stort areal. 
Føj for noget ekspansivt klister. Der er noget mere i sådan en bøtte, end man lige forestiller sig, men nu ligger det da kun rundt på gruset. Jeg har fået det af fliserne og muren........
Jeg bliver nok nødt til at spørge om noget hjælp. 

Kommentarer

 1. Det er da nogle rigtig fine kreationer og dejligt du næsten kom i mål med listen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og nu er det meste også lagt op, så jeg kom endnu tættere på målet:)

   Slet
 2. Hold da op du har nået meget!
  Men glæder mig også til at se det der make make projekt - det lyder vildt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så begejstret for min overlocker. Den kører vildt stærkt, så når det først er klippet op, så går det stærkt:) Make Make underlag er ikke at spøge med.......

   Slet
 3. Wauw, hvor har du nået meget -- jeg er vild med kjolerne! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - Kjolerne er også gode at have på:)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg