20 dage siden sidst.....


Det er 20 dage siden, at jeg sidst var logget ind for at skrive et indlæg........20 dage! Det er sådan cirka det meste af december måned.

Har jeg været travlt optaget af jule-småkage-bagning?
Nej, der er ikke bagt en eneste. Honningkagerne, som jeg lavede dej til her skal fabrikeres i aften, så de er klar til at blive spist, mens det stadigvæk kan kaldes jul.

Har jeg flettet mange julehjerter?
Nope. Heller ikke et eneste.

Har jeg flettet mange stjerner? Nja, fem stk. er det vist blevet til.

Har jeg lavet vildt mange ekstravagante juledekorationer?
Nej, men jeg har købt lys og samlet både gran og alt muligt pænt dekorationsmateriale, som indtil videre ligger ude i gården og venter. Måske på, at blive brugt til en enkelt lille dekoration. Måske på, at blive kørt ned på kompostbunken.....

Har jeg pyntet så meget op, at der nærmest er gået lidt Gertrud Sand fra The julekalender i det lille hus på marken?
Ikke ligefrem, men jeg har været ude i det gamle æbletræ og klippe et stykke mistelten af og den er hængt i bjælken i køkkenet og jeg har også drysset en nisse hist og pist igennem huset.

Har jeg sørget for pakkekalendere til alle i huset? Jeps, det har jeg. 3 x 24 stk. Fint indpakket og for en gang skyld har jeg tænkt over rækkefølgen og sat datomærker på.

Julegaver? Jeps, de er også i huset og de fleste er allerede pakket ind.

Men når det nu kun er lykkes mig, at nå meget få ting på min jule to do liste, hvad har jeg så lavet?
Svaret er vist nok kun arbejdet og sovet. Sådan husker jeg det og sådan føles det i hvert fald også helt ind i knoglerne .........og julestemningen har slet ikke nået at indfinde sig.
Men nu er jeg klar. Juleferien er endelig sat ind.

Jeg har været omkring stranden med en kop caffe latte og fået blæst den en smule tendens til arbejdsstress ud af kroppen og jeg er SÅ klar til noget ferie og noget jul.
Heldigvis er det nemlig sådan med julen, at den jo ligger fast hvert år og uanset hvor lidt eller meget man nåede, så bliver det alligevel jul og som regel også en rigtig god én. Det gør det også i år
Kommentarer

Send en kommentar

Populære indlæg