Hygge og slid... Opdatering af Haveheksens bo

Når efteråret rammer med sin blæst, regn og tidligt mørke er det tid til at kravle ind i hulen med puder, tæpper, varm te, og en god bog eller den bærbar.
Jeg er ikke så skarp i de mørke måneder, så for at være forberedt på max hygge i år, er der planlagt og delvist udført en strøm af nye puder, at nogle bøtter med maling og noget nyt pynt rammer især i stuen og udestuen.
De allerfleste af vores vægge er hvide. Det er simpelt, enkelt og passer til det meste, men for at det hele ikke skal blive "hvidt og slidt" er der på enkelte vægge noget farve eller tapet. 
Vores hus, også kaldet cirkusteltet bliver brugt helt ud i alle hjørner og kanter. Der er puttet fire mennesker, to hunde, fem katte og en papegøje herind og det kan ses både på fast og løst interiør. En gang imellem, så er jeg ved at gå til i en blanding af slidtage, snavs og små-ødelæggelser. 
En flig, der er slået af noget hist. Et fodpanel, der ikke sidder helt fast længere pist og så kronet op med en småsnavset væg, så husstandens hunde dagligt går op ad, så er jeg ved at gå i spåner og bliver rimelig umulig at bo sammen med.
Det er mest i den mørke tid hvor jeg opholder mig mere indenfor, at jeg lægger mærke til "uregelmæssighederne"
Nu er det altså tid til at få gjort noget radikalt ved det, så det igen bliver rart og hyggeligt at være her inde.
Jeg vil derfor advare om at der i November vil være en del indlæg om Haveheksens hus og nej, det er ikke på Bo bedre niveau, men man kan bo i det.  

Kommentarer

 1. Hvem søren vil også bo i et hus med Bo Bedre niveau??
  Det er jo netop bare et hus og ikke et hjem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtigt. Når jeg bladrer i et Bo bedre ser det altid flot ud, men jeg kan aldrig helt se hvor man kan gøre af sine ting, sine børn og nogle dyr;)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg