Der er stadigvæk sne

Det er da fuldstændigt fantastisk at komme hjem og det er stadigvæk lyst og der ligger sne. Ikke meget, men det er sne!

Kig ind i gården. Rodet bagerst i venstre hjørne er nødvendigt. 
TurboMAX aka T-kaninen er flyttet tættere på hoveddøren. Det giver større chance for jævnlig fodertilførelse og klø bag ørerne, når ældste teenageren nærmest vader ud i buret. I bagrunden de helt nødvendige Weber grill(er). Skovtrolden griller nemlig ikke kun om sommeren. 
Pottetræerne i forgrunden er min julegave fra Skovtrolden. 10 fine frugttræer, primært æbler. Jeg fik også en æblepresser, så til sommer skal der laves æblemost. Nok ikke af de her træers produktion, men jeg er da heldigvis lagerførende i noget ældre træer.


Klematissen opad hundegården hviler sig, mens den drømmer om sol og varme.

Kig ud over marken. Majsene er visnet og knækket sammen, men giver alligevel en smule læ og foder til fasanerne.

Bøgehæk i vinterfrakke. Den står foran det, der engang var køkkenhave. Til foråret genopstår køkkenhaven. Der er lagt planer og tegnet tegninger.......

Flot græs med sne på. Den trænger til at blive delt og flyttet lidt rundt på. Drømmen er at de skal indgå i en præriehave sammen med solhattene.......Man skal aldrig gå ned på drømme.........


Mirabel, hyld og syren hegn med et diskret større juletræ i baggrunden. Bagved det holder en del af Skovtroldens lille juletræsplantage til. Der er træer i flere forskellige størrelser. 
Både til pyntegrønt og til juletræer.

Her er hvidt. Her er frisk luft og lys. Det er flot, men også koldt, så inden mine små tæer bliver blå vil jeg gå indenfor i varmen. 
Sne kan heldigvis også nydes gennem et vindue.


Kommentarer

  1. Så fint, så fint med sne!
    Så nåede den over til Jer:-)

    SvarSlet
  2. Jeps. Den var længe ventet, men den er her og der er kommet endnu mere i nat:)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg