Liv i Landet


Der er Liv i Landet denne weekend.
Liv i Landet er et dyrskue primært for børn. Ingen flere kvadratkilometer store udstillinger med mejetærskere så store som mindre parcelhuse og ingen traktorer i størrelse amerikansk monstertruck.
Men masser af børnevenlige dyr; heste og smådyr, bl.a kaniner der hopper hop, gamle husdyrracer, kørsel med hestevogn, legeplads med hoppeborg og aktivitetstelt.
Se mere her http://www.livilandet.dk/

Mindsteteenageren vil være at finde der med sin 4H-gruppe. Der er pakket fornuftigt tøj, toiletsager, sovepose og småpenge til snold.
Det er slet ikke første gang hun er på udflugt med overnatning, så egentligt er jeg ikke voldsomt bekymret. Kun en lille smule og det er mest kun på egne vegne.
Der er slet ingen grund til at få for høje tanker om evt. savn af mor. Mindsteteenageren har da heldigvis sin mor ret højt på listen over ting hun kan li', men jeg kan ikke opveje en weekend med en hel samling dyr og især heste-dyr.
Selv mødre skal kende deres værdi og deres besøgstid…….og den er ikke i weekenden.
Men da du ikke er mor til mindsteteeenageren, så kan du jo godt tage af sted:-)

Adressen er: Kongsgaarden, Strandvejen 11, Vester Broby, 4180 Sorø.
Skæv lige hen mod hestene og se om alle hestepigerne har det godt. Bare lige et lille kig…….…..så vil jeg have det bedre.

Kommentarer

Populære opslag