Oprydning dagen derpå


Nytårsaften forløb forløb meget stille og roligt. Det er var første gang, at vi ikke var samlet alle fire, men ældste-teenageren havde fået en aftale om nytårsfest i byen, så sådan blev det. Heldigvis er mindste teenageren (endnu) ikke for stor til at synes, at nytårsaften skal holdes med far og mor. 
Dronningens nytårstale nåede vi ikke, for da jongelerede Skovtrolden med stegepande, gryder, fade og skåle. Han lavede, som altid, fuldstændigt forrygende mad. Jomfruhummer med hvidløg til forret. Gode bøffer, lækre salater og krydrede kartofler til hovedret og hjemmebragt is til dessert. 
90 års fødselsdagen blev genset liggende i hver sin stol og klokken 24 var der kransekage, bobler og jordbærdrik klar.
Mindste-teenageren havde lidt fyrværkeri, der kunne snurre og sprutte lidt gnister og Skovtrolden havde købt et fint batteri, der kunne lidt mere. 
Hele vejen rundt om os var der mange der havde købt betydeligt mere af glimt og brag, så det var bare at stille sig ud på marken og nyde showet. 
Således blev nytårsaften fejret og da klokken var lidt mere end 01.00 på den første dag i det nye år gik alle i seng.
Selvom aftenen blev fejret roligt ventede der nu alligevel lidt oprydning i udestuen, da det blev morgen hen på formiddagen.


 Pynten er gået lidt af festbordet.......

Mindste-teenageren måtte i gang først med kosten og så med støvsugeren for fjerne al sin konfetti.....


Banditten havde også lavet smuk grafitti på ruderne. Det er også helt væk nu og ruderne blev ydermere pudset. Det er hun slet ikke dårlig til......Jeg skal lige regne lidt på hvad jeg vil betale for at få det gjort fremover. 

Udestuen og Skovtroldens mad-eksperimentarium (køkkenet) er ryddet, så nu må det være op til Kanaldigital  at stå for resten af underholdningen denne første dag i 2015.

Kommentarer

Populære indlæg