Stakkels Turbo nin(a)


Ældste teenagerens kanin er kommet galt af sted.
Kanin banditten var sat i sommerbur midt i dejligt frisk og højt græs, men valgte så desværre alligevel at mene, at græsset var grønnere på den anden side.
Hvordan og hvor den slap ud er en stor gåde..........men væk var den, da det blev aften og den skulle retur til sit hjem.
Der blev ledt og kaldt, men væk var kræet. I næsten en uge var der ingen spor af kanin og formodninger om ræve-mad blev luftet mere end en gang.
Men en sen eftermiddag blev TurboMAX spottet hoppende rundt på vej ind i redskabsskuret.
Den er meget tam, så den kom hoppende lige så fint, da der blev kaldt og lod sig fange.
Det burde så være en lykkelig slutning, men ikke helt. Den ene bagpote så noget hævet ud og virkede også lidt løs.
Så TurboMAX måtte en tur omkring dyrlægen.
Dianosen var klar. Benet er brækket, så TurboMAX er nu på smertestillende medicin og så håber vi det bedste. 14 dage er tidshorisonten, så skal der være bedring at spore ellers må det være slut.
Det er ikke for sjov, at navnet er TurboMAX eller Turbo-nin, så det er ikke nemt at forklare, at brækkede lemmer skal holdes i ro, så det gror ordentligt og pænt sammen.

Billederne er fra før springturen og det brækkede ben.
Nu er buret i to etager byttet ud med et meget mindre et plans bur, så der næsten ikke er plads til andet end ro og hvile.

Da vi alligevel var hos dyrlægen blev det konstateret at TurboMAX aka Turbo-nin ikke var en MAX. Det er en pige, så nu øver vi os på at sige "hun" og navnet er muligvis skiftet til TurboNina.....


Kommentarer

  1. Hvor er HUN sød, og godt hun kom tilbage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun er så lækker, så nu skal det der bagben bare blive i orden!

      Slet

Send en kommentar

Populære indlæg