Hverdag igen i mørket

Dagens længde er tiltaget. 21. december vendte det og nu er lyset på vej. Det er dog et faktum, der er lidt svært at se lige nu, men det er alligevel rart at vide.

Morgenmaden var klaret på forhånd. Ruggryn, havregryn, chiafrø et godt drys kanel og vand så det dækker. Hele sundheden havde overvintret natten over i køleskabet. 1 minut i mikroovnen og så var der lun sund (og lidt støvet) grød til morgenmad. Voldsomt overskudsagtigt og jeg vil ikke love, at det kommer til at gentage sig ofte. Det kommer nok væsentligt mere ind under kategorien; begynderheld end ny stil i 2018. 

Det var mørkt med mørkt på ude på marken, da turen for første gang på arbejde i 2018 startede.  


I løbet af de knap 45 km viser lyset sig så småt og ved ankomsten til "min parkeringsplads" er der tydelige sprækker i mørket.

Den administrative del af kommunen har været lukket mellem jul og nytår, så det er altid spændende at møde op efter lukkedage og se hvor meget og hvem, der har savnet os.
Der var tilsyneladende ikke nogle, der har haft akut brug for os, så vores juleferie er gået nogenlunde upåmærket hen.
Det er rart. Hader at starte op med 180 km/t. og mængder af akut problemer, der skal håndteres.....ja akut.
Men dagen var alligevel travl og klokken blev lige en time mere end almindelig arbejdstid tilsiger for at få klaret toppen af indbakker og lignende.
I morgen er der også en dag og der tager jeg fat i resten af bunkerne.

Men nu skal der syes. At sy en ny kjole er meditativt og jeg trænger til noget pænt der kan kaste noget farve på mig. 
 Farver og sommerfugle - Når der alligevel er ret langt til lysere tider, så snyder jeg altså bare og leger sol og sommer. 


Kommentarer

 1. Sikke noget fint og forårsagtig stof - spændende at se resultatet😍
  Jeg må hellere se at komme i seng - ferien slutter nu, men med en blid start 😆
  To dage og så weekend - det er altid hårdt at komme i gang efter en ferie - satser dog på at jeg er heldig som dig og ikke har for mange akutte sager😏

  SvarSlet
  Svar
  1. Den der blide start med lige ekstra feriedag eller to. Den tænker jeg over hvert år d. 2., når jeg starter op. Tænker, at næste år da skal jeg da........men det er endnu ikke sket.
   Det er nok bare altid lige lidt hårdt at komme i gang igenefter en ferie;)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg