Dagen efter dagen efter dagen efter dagen

Konfirmationen gik helt efter planen. Det er altid dejligt at fejre noget godt sammen med andre.'


  • Ældste teenageren var så smuk i sin fine kjole
  • Hun kunne huske alt hvad hun skulle i kirken og det samme kunne hendes klassekammerater
  • Solen skinnede, så vejret var perfekt til teltfest.
  • De allerfleste inviterede gæster kunne komme.
  • Gæsterne havde fine gaver med.
  • Maden var god og RIGELIG, så vi spiser rester endnu og har frosset endnu mere ned.


En gennemgående rigtig dejlig dag, som næsten var alt for hurtigt overstået. 

Men også en dag der maner til afslapning og refleksion i dagene efter.
Tænk sig, at det lillebitte puds er blevet så stor, at hun skulle konfirmeres? Hvor blev tiden af og blev den brugt rigtigt? 
Det kan man selvfølgelig godt mene er lidt sent at gøre noget ved nu, hvis ikke den tid er brugt rigtigt, men alligevel.
Jeg tror nu, at den er brugt så rigtigt, som det var muligt i de givne situationer og med den viden der var. Det er alt sammen gået helt ok.

Alligevel kan der vel godt kalibreres lidt. Det er ved at være sidste udkald. 
Om 2,5 måned bliver hun 15 år, så hun er stærkt på vej mod sin egen selvstændige tilværelse. 
En tilværelse hvor mor og far ikke har så meget mere at sige, men må krydse fingrene for at det hun har fået med er godt og rigtigt og nok til at klare sig mere og mere på egen hånd.
Men også det, tror jeg på er helt som det skal være.  

Hun er sød, glad, kreativ, klog og en skarp iagttager - forstår tit hvorfor dit og dat og hvordan det hænger sammen og reflektere over det.
Hun er ikke bange for at være i modvind, hvis der er noget hun tror på. Hun er god til at argumentere og ikke bange for højlydt at forsvare dem, der bliver uretfærdigt behandlet. 

Hun er og bliver et godt lille menneske at sende ud i verden. Hun skal bare forsætte sin fine linie med at følge sit hjerte, tro på sig selv og tænke sig godt om, så skal det hele nok gå!Og er der noget der kikser, så står mor og far klar i kulissen med snak, pust og plaster.

I øvrigt så var dagene op til dagen fuldstændige vanvittige hektiske og det er klar aftale mellem Haveheksen og Skovtrolden, at hus og have er ryddet og rengjort lidt før lige op til en konfirmationsdag! 
Sådan én har vi nemlig igen til næste år. Der følger mindste teenageren efter, så til næste år kan jeg sidde og filosofere over, at jeg er sådan en, der slet ikke har mindre børn længere......


Kommentarer

Populære opslag