God underholdning i flere retninger


Jeg har været godt underholdt i dag. At afspadsere på en helt almindelig tirsdag i fuld solskinsvejr er bare grundgodt! Der er vasket tøj, hængt tøj ud, spist god frokost, ryddet lidt op, planlagt lidt syning i sykontoret, malet nye døre, slappet af, ordnet bede i gården, læst nyheder, været til forældre møde og spist gode burgere, som ældste teenageren helt selv havde frembragt. Formet bøffer, stegt bøffer, ordnet salat, agurk og tomater OG sørme også dækket bordet. Kan jeg godt li' at have fået større (store) børn? Jeps! Det kan jeg.

I lørdags var jeg også godt underholdt. En lang dag og jeg var godt nok noget slidt, da jeg tumlede i seng kl. 02.50, men godt underholdt. Der var fuld fart på, tøj med lys i, blinkende sjippetov, blomstermark i loftet, i hundredevis af balloner, mængder af konfetti, sommerfugle, en mekanisk egyptisk hest, masser af vilde dansere, gode syng-med-på-pop-sange, eksplosioner af flotte lys og en omgang slut for i aften fyrværkeri.
Der var gang i den, sang i den og masser af ramasjang i showet på scenen, i salen og på storskærme. 
Det var lige så kulørt, sukkersødt og overvældene specieleffekt-agtigt, som det skulle være.
Jeg var nemlig til Katy Perry koncert i Boxen i Herning. ikke sådan helt for min egen skyld, men mindste teenageren havde ytret ønske om, at komme til koncerten, da det blev offentliggjort, at Katy ville komme forbi Danmark, så der var tilfældigvis (?) og heldigvis lige to billetter under juletræet.
Katy Perry er ikke stor kunst, men hun leverer lige præcist de gode popsange og det farverige show, som der forventes. Det var vildt godt og flot. Mindste-teenageren var vildt begejstret og det var de fleste af de 14.000 andre, der var mødt frem også.
Den eneste, som ikke blev grebet bare lidt af Katy's udstråling og velsmurte popshow, men havde den værste fest fra Helvede lørdag aften, var vist en stakkels musikanmelder, som Gaffa havde sendt ud/stemt ud(?) for at anmelde koncerten. Jeg tror ikke, at de kan li' ham, ellers havde de vel ikke sendt staklen af sted til en koncert, som han på forhånd viste, at han ville hade? 
Du kan finde hans anmeldelse her. Jeg synes, at det er synd for ham. Det må have været en slem lørdag aften. Vi andre var godt underholdt, men vi havde jo nok også regnet ud hvad vi gik ind til............
Onsdag og torsdag er lagt op til at blive nogle lange og seje arbejdsdage, men så bliver det heldigvis fredag og der er det indtil videre igen fridag, forhåbentligt i sol. 

Kommentarer

 1. En super tirsdag du havde valgt at afspadsere-:)
  Katy Perry er ikke lige min smag, men jeg har heller ikke tøser-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig tirsdag:-) Katy var nok heller ikke lige den koncert jeg havde valgt uden mindsteteenageren, men det var et flot show hun havde skruet sammen.

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg