Hverdag igen

Jeg kom lige til at dreje nøglen om til Havehekse-kontoret, da jeg drønede ud i sommerlandet på jagt efter noget stærk tiltrængt ro og fred.
Ikke, at jeg helt glemte, at jeg havde en blog og intentionerne med at skrive masser af sommer indlæg var sådan set også på plads. 
Alligevel var det nok bare mængderne af stilhed, frihed og ro, der ramte mig og fik alle gode intentioner til at sive ud. Jeg trængte nok til masser af ingenting. Nok også noget mere, end jeg selv anede. I stilhed og langsommelighed kommer de klareste tanker ofte.
Jeg ser tilbage på nogle fuldstændige fantastiske og dejlige uger og savner følelsen af uendelighed lidt. Aldrig har jeg samlet så meget ro, stilhed og klarhed.

Jo, jo, såmænd har vejret da drillet lidt. Sommeren 2015 har jo ikke vist sig som en af de mest varme og solrige af slagsen, men alligevel har jeg følelsen af, at have holdt en fuldstændig fantastisk og dejlige rigtig sommerferie fyldt med rare oplevelser, hygge og dyb ro.  I dag har været en meget fin repræsentant for sommervejret:

 Udsigten fra det lille hus på marken mod nord-øst

 Samme tidspunkt på modsatte side, mod syd-vest


Kort efter kom de mørke skyer sejlende ude i horisonten mod vest.

Heldigvis holdt de på vandet efter at jeg var kommet hjem. Min hverdag er så småt startet igen. Jeg er tilbage på arbejde. Skovtrolden holder endnu en lille uges ferie og teenagerne har henholdsvis knap 2 og 2,5 uge endnu.
Selvom ferien officielt synger på sidste vers, så vil jeg holde fast i feriestemningen lige så længe jeg kan trække den. 


Kommentarer

 1. Masser af ingenting er heller ikke så tosset:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Masser af ingenting er nemlig godt:)

   Slet
 2. Ja hold du godt fast i den stemning. Den lyder nemlig ikke så tosset ;o)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg