Titte bøøh.....


Kan du gætte hvad det er?  
Det er bare mit gamle drivhus.......som gemmer sig i en jungle. Der er dog ingen farlige dyr. Højst nogle edderkopper, nogle gråspurve der sandbader eller nogle katte, der sover til middag. Det med gråspurve/katte foregår ikke på samme tid!
Når man først kommer ind i drivhuset, så er vindruerne altså gode. Ikke så store i år, men rigtig søde, men det bærer ret meget præg af, at det ikke er dér energien er lagt i år.'
(Hvor er den så lagt? I hverdagen vil jeg tro)
Der er en smuk selvsået vildrose til venstre, bagerst i midten en humle, meterhøje brændenælder til højre og en gang fine, men ikke helt velplacerede rølliker forrest + det løse. 
Og allerbagerst kæmper mit drivhus så for at gøre opmærksom på, at det gerne vil flyttes til den planlagte, mere frilagte placering.
Nå ja, og det vil også gerne have erstattet de ruder som stormene ødelagde med nogle hele.
Tanken er, inden der evt. kommer efterårsblæsevejr, at i hvert fald resten af ruderne er taget ned og ind i sikkerhed, så må flytningen komme senere.
Skelettet skal vaskes af i grundrens og eddike, males sort og så flyttes. Det bliver mit ret lille bud på et orangeri.......Det bliver et godt sted at sidde med teen og kigge ud over marken.
Og det bliver så pænt, når Skovtrolden er færdig med den planlagte og opmålte garage/udhus/isoleret rum til kummefryserne/plads til 12 paller træpiller/ hus til hundegården/brændeskjul og overdækning til 2 biler og en jolle...........

Store vidder og god udsigt er nemlig ofte forbundet med blæsevejr, men ikke inden i mit orangeri:) 
Der skal være gode stole, te og/eller kold rosévin og noget kage/chokolade. Det bliver SÅ godt......

Kommentarer

Populære indlæg