Aften på Rømø (3)

Sidste del af føljetonen om Rømø. 
Lørdag aften var der natflyvning med drager på stranden og ja, jeg ved det godt. Det er sådan nogle billeder, hvor man skulle have været der, før at de giver mening, men det var lige afslutningen på en dejlig mini-mikro-ferie med god vejr, dejlig lille teenager, god mad, højt til himlen, frisk luft, hygge og total nedstressning. 

I mørket gik mindste teenageren og jeg gik ned på stranden. Mindste teenageren bevæbnet med en soft ice rullet i små marengs og mig med en cafe latte med nedkastet Toms cremeskildpadde. Jeg har normalt ikke meget/nogen? kvalmegrænse mht. chokolade, karamel og sukkertrip, men den latte tangerede det vamle. Opskriften skal nu alligevel prøves af ved lejlighed hjemme. 

En god cafe latte og så skal der bare smides en skildpadde i, der kan smelte......Velbekomme:) Vi klatrede op i klitterne - det var ikke så nemt at se i mørket, men vi fandt en god udsigtspost, mens vi nød de flotte farver. Det var ikke til at se hvilken form eller farve, dragerne der var i luften havde. Kun de flotte lys mod den mørke himmel. 


Kommentarer

 1. Hold da op nogle billeder i de sidste indlæg!
  Jeg tror, vi skal overveje et besøg på Rømø næste år:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan stærkt anbefales. 1. weekend i september er der altid drager på stranden:)

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg