On tour til Ledreborg og udsigten fra skrivepladsen

har jeg været på Livsstilsmesse på Ledreborg. Det var også i år rigtig fint. Smukke omgivelser, masser af fine telte med alle slags fristelser i og det bedste og hyggeligste selskab. Det var dejligt at være tilbage efter at jeg i 2014 sprang over. Der lå lige en konfirmation. 
Det eneste minus var, at det var vådt derude i den smukke park, men gummistøvler og regnjakke kan nu hjælpe på meget. Lidt ærgeligt, at 2. pinsedag ligesom ikke rigtig gad fortsætte rækken af pinsedagenes imødekommende solrige forårsvejr og det gjorde altså også, at mit kamera slet ikke orkede at kravle op af min lomme. 
Det blev derfor kun til dette billede af det fine gamle æbletræ som vi stod i læ under og spise sandwich. Tørvejr, læ og gode sandwich. Det var godt og velfortjent.
Det er noget med uden mad og drikker, duer heltene ikke.......

Vel hjemme på marken igen sidst på eftermiddagen, så himlen sådan ud:
Det var klaret op og solen kom frem. Det er vist noget med bedre sent end aldrig, men det var nu lidt ærgeligt, at opklaringen først kom der. 

Dankortet havde ikke helt samme kvaler med vejret som kameraet. Det hoppede såmænd frisk op fra lommen, så her er dagens indkøb samlet i sykontoret:
To små yoghurt skåle, to ruller maskin tape, Myntekande fra Ib Laursen i ny fin farve , ny dejlig sommerthe "grøn sommerhave" fra theensunivers.dk , italiensk ost og tørrede krydderede vildsvinepølser, fantastisk chokolade fra Chok o Blok og en prøvepose på noget hundemad, helt uden tilsætningsstoffer. Alt i alt en fremragende fangst! 

Her er udsigten her til aften fra min nye skriveplads i udestuen. Jeg synes stadigvæk, at det er en fremragende placering. Der er ikke noget billede af den irish coffee, der står ved siden af den bærbar på en onsdag aften.....men den smager godt og det var cirka lige hvad Skovtrolden og jeg trængte til. Det er godt, at det er en relativt kort uge, for her er fart på........

Kommentarer

 1. Træls med vejret, men nogle super indkøb!
  Er helt vild med den blå kande.
  Jeg har den i lyseblå og hvid - måske en ny skal tilføjes samlingen.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret var træls, men jeg møder ufortrødent op igen til næste år.
   Mynte kanderne er i så mange fine farver, så den blå er min første, men ikke den sidste......

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg